VIFFELDT Safety-System DK blev stiftet i september år 2011 af Niels Viffeldt. VIFFELDT Safety-System DK er et Personligt Ejet Selskab

Niels Viffeldt har forhandlingen af Safety-System spring og dressurmaterier i Danmark og Nordtyskland.

Safety-System er Nordens mest solgte springmateriel og sælges i mere end 15 lande verden over. Mange topryttere sværger til det, bl.a. engelske topryttere som Geoff Billington og brdr. Whitaker.

VIFFELDT Safety-System DK forhandler alt til ridebanen, alt til stalden & alt til folden.

I 2015 flyttet vi til landlige omgivelser. På den flotte gamle gård Truelshøj i Reerslev uden for Hedehusene. Nabo til det store rekreative område Hedeland. Vi ligger kun et nogle få minutter fra Holbæk motorvejen. Her har vi indrettet vores lager i en smuk gammel lade. Her er bedre mulighed for at se de mange varer vi har på lager. Kom og se varerne før du køber, du kan afhente varerne og derved spare fragten. Gode tilkørsels forhold, nemt at komme frem med trailer. Der er altid et godt tilbud som er værd at køre efter. Ring og aftal dit besøg, så du ikke kører forgæves.

Vision: Det er virksomhedens vision at følge med den digitale udvikling samt produktudvikling til gavn for kunder i ridesporten.

Mission: Det er virksomhedens mission at forbedre tilgængeligheden, optimering af produkter og samtidig skabe tilfredshed blandt eksisterende samt nye kunder. Hele tiden med sikkerheden for øje. Alt dette sker gennem udvikling, tilgængelighed samt konkurrencedygtige priser.