VIFFELDT Safety-System blev 1.januar 2020 overtaget af Martin og Anne Kirstne Molou Klingenberg. De bor på Truelshøj hvor Viffeldt Safety-System har holdt til siden 2015. Efter at have fulgt forretningen i mange år fandt vi det alle naturligt at Martin og Anne Kirstine skulle føre Niels’ forretning videre. Fremover vil forretningen hedde TRUELSHØJ STALDINVENTAR, men vi vil stadig være at finde under Viffeldt Safety-System navnet også, da man ikke smider en god historik på 25 år væk. 

TRUELSHØJ STALDINVENTAR har forhandlingen af Safety-System spring og dressurmaterier i Danmark og Nordtyskland.

Safety-System er Nordens mest solgte springmateriel og sælges i mere end 15 lande verden over. Mange topryttere sværger til det, bl.a. engelske topryttere som Geoff Billington og brdr. Whitaker. Det er det ulmative træningsmateriel, da det er slidstærkt og kan tåle at stå ude året rundt.

TRUELSHØJ STALDINVENTAR forhandler alt til hestens hjem dvs. til stalden, folden og ridebanen samt hvad der skal bruges af redskaber for at lette det daglige arbjede i stalden for de tobenede. Vi har selv heste, så vi kender til vigtigheden af gode produkter.

Vi er placeret på gården Truelshøj i Reerslev uden for Hedehusene. Nabo til det store rekreative område Hedeland. Vi ligger kun nogle få minutter fra Holbæk motorvejen. Her har vi indrettet vores butik i en smuk gammel lade. Du er altid velkkommen til at komme og se de mange varer vi har på lager. Køber du dem på Truelshøj sparer du fragten. Her er gode tilkørsels forhold, nemt at komme frem med trailer. Ring og aftal dit besøg, så du ikke kører forgæves.
 
Vi ser frem til at møde dig.