Vilkår, betingelser og håndtering af persondata


Generel information
VIFFELDT Safety-System DK sætter stor pris på din interesse for vores produkter og dit besøg på www.safety-system.dk. Det er meget vigtigt for os, at vi beskytter og respekterer dit privatliv. Det er altid vores intention og mål at behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven), Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og den kommende Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

De personlige oplysninger du afgiver til os, behandles fortroligt og videregives kun, hvis det har et nødvendigt formål. Men det er vigtigt, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata.

Når du køber produkter hos os fra din computer, mobiltelefon, tablet eller personlig henvendelse, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer nærværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår.

Med henblik på at sikre, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er vi defineret som dataansvarlig, som indsamler dine data. Hvis du har spørgsmål angående vores vilkår og betingelser eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte os:

VIFFELDT Safety-System DK
CVR.nr: 26368324
Truelshøj 6

2640 Hedehusene

Tlf. 28 44 77 30

E-mail: niels@safety-system.dk

Hvad er persondata
Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Når vi indsamler personoplysninger om dig i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside eller ved personlig henvendelse, sikrer vi altid, at dette sker med et klart og udtrykkeligt samtykke, så du præcis ved, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Hvornår indsamler VIFFELDT Safety-System DK persondata
Når du opretter en profil på vores hjemmeside, vil du skulle give flg. informationer som navn, adresse, tlf. og e-mail
Vi registrerer og gemmer dine de oplysninger, du angiver når du opretter profil og handler på www.safety-system.dk. Vi registrerer hermed dine oplysninger i forbindelse med det ene formål at levere en vare, når du handler hos os. Vi bruger ikke oplysninger til andet end det udtrykkelige formål beskrevet her og for at overholde gældende lovgivning. 


Persondata til tredjepart
Korrekt håndtering af dine personoplysninger er meget vigtig for os. Vi ville aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde viderebringe oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion og nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende dansk lovgivning. Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end beskrevet her.

Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores service til dig. f.eks. videregiver vi informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret om status på en ordre.

Opbevaring af persondata hos VIFFELDT Safety-System DK
Vi opbevarer din personoplysninger, så længe du har en profil i vores webshop og benytter den til at handle varer på vores hjemmeside.

Sletning af persondata hos i VIFFELDT Safety-System DK
Hvis du ønsker at få slette din profil samt oplysninger, vil dette blive gjort, så snart vi modtager din anmodning.

 

Kontakt os
Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.
VIFFELDT Safety-System DK
Tif.. 28 44 77 30

E-mail: niels@safety-system.dk