Vi udviklet og produceret springmaterialer siden 1990. Målet er at producere sikre springmaterialer og det har medført en række forbedringer i forhold til konventionelle spring. Udvikling af produkter og materialer sker løbende i samråd med flere professionelle i hestesport.

Safety-System er navnebeskyttet
En af hjørnestenene i Safety Systems springmaterialer  er den unikke bomskål, hvilket ikke alene gør ridning sikrere, men også letter styring og regulering af springenes højder. Materialet i Safety Systems springmateriel består af HD polyethylen, som er UV resistent og fungerer lige godt i koldt vinterklima som i varmt. Materialet er desuden vedligeholdelsesfrit og kan placeres udendørs ubeskyttet. Plasten er 100% genanvendeligt!
Alle fødder på støtter er lavet af galvaniseret stål - giver dem en meget lang levetid.

FEI godkendelse
Safety-System nylon bomskåle er godkendt af FEI.
Se godkendelsen her

Uendelige mulige kombinationer
Safety System giver brugerne næsten uendelige mulige kombinationer - så du kan bygge mange forskellige kombinationer af forhindringer på en omkostningseffektiv måde.

For professionelle og amatører
Safety Systems er repræsenteret blandt både professionelle og amatører. Safety System er velegnet til den daglige træning At springene kan kombineres i mange forskellige farver gør det endnu bedre.

3 års & 5 års garanti
3 års garanti på alle plastdele i Safety Systems springmateriel koncept. 5 års garanti på FEI godkendt bomskåle i nylon til støtter med nøglehulsskinne & klem bomskåle (traditionel bomskåle).

Safety-System er vedligeholdelsesfrit
Da vores spring er lavet af plastik, undgår at brugerne at bekymre sig om vedligeholdelse af materialerne, og kan dermed mere bruge tiden til træning. Alle vores støtter og bomme kan tåle vand og kan rengøres med en højtryksrenser.

Håndterbar
Det gennemtænkte design og et godt materiale giver vores spring en meget lav vægt. Dette er ikke kun sparer din indsats, men også opfordrer til at eksperimentere og prøve forskellige kombinationer. På trods af sin lave samlede vægt er Safety Systems støtter er mere stabile end konventionelle støtter.  80% af støtten vægt er koncentreret i foden.